3 forårstips til fornyelse i hjemmet

Skal du også bruge foråret på at modernisere derhjemme, nu hvor vi alligevel ikke kan komme ud at rejse? Så har vi i denne artikel samlet et par gode råd til dig, så du kan komme i mål med dine huslige projekter på bedste vis. Det behøves nemlig hverken være specielt dyrt eller besværligt at give huset en overhaling, så det står klart til sommeren.

Træt af de samme møbler?

Vi har gået hjemme i rigtig lang tid nu, og det er efterhånden lidt trættende at gå og kigge på de samme møbler og farver igen og igen. Men du behøves ikke skifte dine møbler helt ud. Du kan nøjes med at skifte til nyt og smart møbelstof, som hverken er specielt dyrt eller besværligt at sætte på. Man skal bare lige kigge de rigtige steder.

Nye gardiner

Gardiner betyder mere for vores indtryk af hjemmet, end man ellers lige går og tror. Derfor kan du vinde rigtig meget ved at hænge nye gardiner op i nye farver, da hjemmet bliver rammet ind på en helt ny måde. Selvom den skandinaviske simple stil er populær, så kan det måske være på tide at prøve noget helt nyt med lidt gang i.

Lækker indretning til dit barn

Har du ikke hørt om fototapet før, så er det måske et godt tidspunkt nu. Fototapet er tapet i bestemt tema, eksempelvis efter barnets yndlings superhelt, og du bliver helt sikkert populær derhjemme, hvis du får hængt Frost eller Superman op derhjemme på børneværelset. Tapet er nemmere at skifte ud end at male en væg fra bunden.

admin