0

3 gode råd til at rengøre stalden

Rengøring af stalden er noget af det, du som hesteejer bruger allermest tid på, og det er ikke just en sjov opgave. Men den er i høj grad nødvendig, hvis du vil give dine heste et ordentligt miljø af være i, når de er indenfor. Vi giver dig her råd til, hvordan du kan gøre rengøringen nemmere for dig selv.

Brug godkendte midler til rengøring

Der er mange forskellige produkter, du kan bruge, når det kommer til stald rengøring, og vi forstår godt, hvis det kan være en jungle at finde rundt i. I bund og grund handler det om at bruge godkendte produkter, som er godkendte efter danske standarder, da det er din garanti for, at hesten får det, som den bør have det.

Prøv træpiller i stedet for hø og halm

Træpiller er smarte, fordi de suger rigtig godt til sig, og selvom de virker til at have en lille størrelse, vokser de sig større, når de har suget urin og andet til sig. Det gør dem meget nemme at have med at gøre, når man skal rengøre og muge ud i stalden, da de er nemme at samle op. Det er en del nemmere at arbejde med kontra hø, og så behøves det ikke være så dyrt igen.

Ordentligt fodertrug

Det kan svine rigtig meget, hvis hestene har besvær med at spise maden, da den vil ryge ud til alle sider. Hvis fodertruget er egnet til heste og står placeret i den korrekte højde, vil hestene spise direkte fra truget uden problemer – hvilket også vil gøre rengøring nemmere og mindre hyppig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *