3 råd til forårets huslige projekter

Vinteren har været en smule længere, end vi lige havde regnet med – i hvert fald, når vi kigger på vejret. Men nye, bedre og varmere tider er på vej, og det betyder i år nok mest tid til huslige projekter, da corona stadig har sit greb om Danmark, selvom vi åbner mere op. Vi kommer derfor i denne artikel med et par tips til, hvordan du kommer godt igennem forårets huslige projekter.

Store renoveringer i haven? Brug en minigraver

Vi ved godt, at det koster lidt knaster at foretage store renoveringer i haven, men nu hvor vi alligevel ikke kan komme ud at rejse, så er det måske på tide at få lavet den store overhaling, som du altid har drømt om. Med en minigraver med graveskovl kan du få gjort det, du skal, meget hurtigere og meget bedre.

Tænk over, hvordan du foretager rengøringen

Mange benytter foråret til at foretage en hovedrengøring for at lufte godt ud og gøre klar til sommer. Det har nemlig en stor mental effekt for mange, at man kan gå bedre og varmere tider i møde, og rengøringen er kronen på værket. Men du skal huske at rengøre oppe fra og ned, da støv som bekendt følger tyngdekraften og falder ned af, når du rengør det.

Brug epoxy resin til hjemmelavet spisebord

Har du planer for, at du og familien skal bygge et møbel selv? Så er epoxy resin et fantastisk middel til at skabe noget personligt og alligevel stilfuldt. Du får her unikke mønstre, som ingen andre end dig og din familie helt sikkert har.

admin