0

3 specialdesignede elementer i dit hjem

Mange af os går med en drøm om det helt særlige og unikke hjem, der er fuldstændigt, som vi gerne vil have det. Desværre bliver det ofte ved drømmen, da det kan være svært at finde de helt rigtige løsninger med de detaljer, som man gerne vil have. Men det behøves faktisk ikke være umuligt. Vi giver dig her bud på tre ting, som du kan få lavet på specialmål.

Seng

Skal din seng hænge i reb, monteres med paller, eller skal den have nogle dimensioner, som man ikke lige umiddelbart kan få? Tag fat i en snedker eller en håndværker og brief ideen med ham eller hende. Det er faktisk muligt at få ens seng til at se ud, som man gerne vil have det, og man kan også finde madrasser med uortodokse mål.

Spejle og glas

Vi bruger meget tid på badeværelset, og derfor skal vi være super komfortable, når vi opholder os derude. Har du nogle ideer til dette rum, kan du sagtens få dem udløst med glasplader på mål fra de rigtige butikker. Det kan være, du har nogle skrå vægge eller noget andet, som gør, at det skal være en helt særlig konstellation.

Indretning i træ

Træ kan se sig rigtig godt ud, hvis det er gjort ordentligt. Tag kontakt til en snedker og hør, hvad mulighederne er for at få lige netop det element, som du gerne vil have ind i hjemmet. Det kan være en taburet eller en sofa, men så skal du dog huske på, at du skal have fat i en møbelsnedker.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *