0

3 tips til festen, der ikke må glemmes

Har du den helt store fest i tankerne, og må det bare på ingen måde glippe? Så forstår vi dig godt, og derfor har vi her samlet en masse gode bud på, hvordan du sikrer, at din helt store fest bestemt ikke går i glemmebogen for de mange gæster. God fornøjelse.

Dansevinyl til dansegulvet

Hvis der skal gang i den, og det forventes, at folk skal op af stolen, så skal du have et dansegulv. Du kan lave et dansegulv med det underlag, der nu engang er, men med dansevinyl kan være med til at fortælle, hvor præcis dansegulvet er. Og så fungerer det også bare bedre til dans end eksempelvis betongulv. Det er noget, de færreste har til deres fester, så på den måde vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden.

Hyr en dj

Der findes et væld af såkaldte mobildiskoteker, som glædeligt kører land og rige rundt for at give dig og dine gæster en god oplevelse. Og der er faktisk så mange af dem efterhånden, at det ikke behøves at være så dyrt igen. Du kan for et par tusinde kroner få musik, så det stadig sidder i trommehinderne dagen efter.

Lav konkurrencer

Du har brug for en scene, så det punkt springer vi over. Men hvad kan du bruge scenen til udover dj og musik? Jo, du kan bruge den til konkurrencer, da det er et fantastisk middel til at engagere gæsterne endnu mere. Gå den ekstra mil og anskaf dig et scenepodie, så vinderne og taberne kan få lov til at vise sig frem på scenen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *