Bestil frugtordning i København til din virksomhed hos Frugtkurven

Hvis du leder efter en leverandør af frisk frugt til din virksomhed, bør du tage et kig på frugtkurven.dk. Frugtkurven har siden år 2000 leveret frisk frugt til virksomheder ud fra filosofien, at der på en hver arbejdsplads bør eksistere et sundt alternativ til slik, chokolade og kage. Hos Frugtkurven sættes der en ære i at levere de bedste varer til virksomhederne, og indtil videre er det gået meget godt – virksomheden er dags dato en af de største leverandører af frugtordning i København og resten af Danmark. Mange loyale kunder har gennem årene modtaget frisk frugt fra Frugtkurven. Det drejer sig om såvel små som mellemstore virksomheder, som har glæde af det store og varierede udvalg af årstidens friske frugt, som udgør sortimentet i virksomhedens frugtkurv eller frugt kasse.

Når du bestiller levering af frisk frugt fra Frugtkurven, får du ikke alene frugt af højeste kvalitet og afstemt til din virksomheds behov og størrelse. Du får også en fast chauffør, som er lydhør overfor dine behov, såvel i forhold til aflevering af frugt (tidspunkt, sted mv.) som i forhold til specielle ønsker og idéer til frugt leverancer. Hos Frugtkurven bliver der lyttet til kunderne, og alle forslag behandles med respekt og interesse. Frugtkurven går meget højt op i at levere den bedst mulige service og kvalitet til sine kunder, og er derfor meget obs på at føre tilsyn med – og gennemføre kvalitets tjek af – sine underleverandører på løbende basis.

Frugtkurven lægger især vægt på at tilpasse sine leverancer til årstiderne. Al frugt fra Frugtkurven er Nøglehulsmærket, og nødderne er økologiske. De friske stykker frugt håndpakkes i kurve og kasser med varsomhed og omhu i Frugtkurvens eget pakkeri på Grønttorvet i Taastrup, før de samme dag distribueres ud til de mange kunder. Alle medarbejdere hos Frugtkurven er af hygiejne hensyn iført kliniske handsker i forbindelse med håndtering af frugten, og al pakning foregår under forhold, som er godkendt af Arbejdstilsynet, og inkluderer rulleborde og andre hjælpe aggregater for optimal effektivitet og nedbringelse af risikoen for arbejdsrelaterede skader.

Hvis du vil vide mere om frugtordning i København fra Frugtkurven, kan du evt. kigge ind på hjemmesiden frugtkurven.dk. Via det smarte bestillings modul på siden kan du selv sammensætte din frugt leverance efter behov, og oprette dig som kunde med det samme. På hjemmesiden finder du også mere information om Frugtkurven samt oplysninger om de forskellige mærker og en samling gode og nyttige kostråd.

Astrid Pedersen