Derfor skal du handle hos Lyngeshop.dk

Hos Lyngeshop.dk er en webshop, der sælger forskellige former for højbede, plantehegn og andet have-tilbehør. De har et stort udvalg inden for dette område på deres webshop, der ligeledes giver et godt indblik i deres produkter i form af nogle gode produktbilleder. Du skal handle hos Lyngeshop.dk, da de har en lav fragt på kun 39,- kroner i Danmark og 165,- kroner til Sverige. Derudover kan du få gratis fragt, hvis du handler for mere end 1200 kroner på deres webshop. Mangler man en del nyt have-tilbehør, vil det ikke være noget problem for mange haveentusiaster i Danmark. 

Udover deres mange produkter på webshoppen, udvikler de også konstant selv nye produkter, som fremadrettet vil kunne købes på deres webshop. Alle produkterne er af en god kvalitet og er produceret og fremstillet af de rigtige materialer. De fleste af deres produkter vil derfor være blevet fremstillet i Danmark og hvis dette ikke er tilfældet, vil det fremgå tydeligt ind under hver enkelt produkt.

Hold derfor godt øje med webbutikken, hvis der ikke er det, som du eftersøger lige nu. Så kig gerne forbi en anden dag, da de udvikler nye produkter til deres webbutik hele tiden.

Godkendt webshop mærke

Webshoppen har det velkendte webshop mærke på deres side, hvilket betyder for dig som forbruger, at du trykt kan handle på webshoppen med god ro i maven. Mærket betyder, at webshoppen er pålidelig og ikke snyder folk med falske produkter eller lignende på deres side. Tag derfor et kig på deres webshop, hvis du mangler højbede eller andet have-tilbehør til din have. Det kan være nu eller senere på året, når sommeren nærmer sig og solen skinner.

Har du spørgsmål omkring nogle af produkterne på Lyngeshop eller andet, kan du træffe dem på telefonen mellem kl. 09-17 i alle ugens hverdage samt om lørdagen fra kl. 10-16 på telefonnummer: 40 76 53 44 eller e-mail: info@lyngeshop.dk

Peter Hauvre