Du finder alt til festen hos Partybutikken.dk

Lige meget om du skal afholde eller deltage i en temafest, en fødselsdagsfest, en sommerfest, et bryllup, en konformation, en barnedåb eller en af de store højtidsfester. Alt til festen kan du finde det hos Partybutikken.dk.

Partybutikken Aps er en familievirksomhed med rødder helt tilbage til 2001, og har siden 2007 haft fokus på at udleje og sælge artikler til fester. Virksomheden udvikler sig hele tiden, og tilføjer hele tiden nye muligheder og nye produkter til sortimentet. Via den fysiske butik i Helsingør og webshoppen på Partybutikken.dk kan du finde alt du skal bruge til alle slags fester. Der købes hjem fra lande som Kina, England, Holland, Italien, Tyskland og Østrig til videresalg.
Et af specialerne i Partybutikken er effekter til de populære temafester. Om det handler om en oktoberfest, en Hawaiifest, en 80’er fest, en 50’er fest eller en piratfest, så finder du hvad du skal bruge både af kostumer, tilbehør, pynt og dekorationer. Men også til bryllup og barnedåb kan du finde hvad du skal bruge i Partybutikken. Dette både til pynt og dekoration, men også hvis det gælder om at få bestilt festlokaler, limousine eller indkøbt brudebuket og mad.

Eksperter i udklædning og balloner

Har du brug for et kostume til en temafest, så kan Partybutikken hjælpe dig. Der kommer hele tiden nye kostumer i shoppen, og der tages kun få eksemplarer hjem af hver model, så du kan oftest finde en udklædning som meget få andre har. Du kan derfor finde hvad du skal bruge til både temafest, til karneval, til jul, til halloween, til sidste skoledag eller blot når du har lyst til at klæde dig ud.
Til dekorationen ved din fest giver mange farver altid en god effekt. Dette kan evt. gøres ved balloner. Partybutikken har speciale i at levere balloner til din fest. Du kan købe balloner i løsvægt. Disse kan fås i latex eller metalic og er velegnet til helium. Det er dog også muligt at få folieballoner, som man blandt andet kender fra Tivoli eller Bakken. Intet som balloner kan gøre dit event festligt, og du kan opnå store effekter ved brug af disse. Disse og alt andet til din fest kan du finde via Partybutikken.dk.

Kenneth Kristensen