Effektive danskkurser hos Dynamisk Dansk

Vil du gerne lære dansk hurtigt og effektivt? Dynamisk Dansk er en privat sprogskole, som tilbyder danskkurser til udlændinge. Vi tilbyder også danskkurser for danskere, som gerne vil genopfriske deres danskkundskaber. Vi tilbyder både individuel undervisning og holdundervisning, og du møder kun dygtige og erfarne undervisere. Du bestemmer selv, hvor mange lektioner, dit kursus skal indeholde, og hvor tit undervisningen skal finde sted. Som kursist er det vigtigt, at du får mest muligt ud af dit danskkursus. Vi gør derfor meget for at sikre os, at undervisningen er tilpasset netop dine behov og dit niveau. Hos Dynamisk Dansk bruger vi primært vores eget undervisningsmateriale, som er specielt udviklet til udlændinge, der hurtigt ønsker at tale korrekt dansk og tilegne sig den rigtige udtale.  

 

Fleksible måder at lære dansk på

Dynamisk Dansk tilbyder både individuel undervisning og holdundervisning. Du kan vælge præcis den undervisningsform, der passer dig, og hvor mange lektioner du gerne vil have. Vil du gerne have individuel undervisning, så kan vi skræddersy et kursus, som til dit niveau og tempo. Vil du hellere gå til holdundervisning, kommer du til at lære dansk sammen med 2-8 andre kursister. Sammen med de andre på holdet får du hurtigt tilegnet dig et dansk ordforråd og korrekt udtale, som vi træner i timerne, og som du kan bruge på arbejdspladsen, sammen med vennerne og i supermarkedet. Hos Dynamisk Dansk er vi meget fleksible i forhold til, hvordan du ønsker at sammensætte dit danskkursus.

 

Intensivt danskkursus

Vil du gerne lære dansk i en fart? Så tilbyder vi et intensivt danskkursus på 30-40 lektioner over et par uger. På vores intensive crashkursus får du lynhurtigt et relevant dansk ordforråd, som du kan bruge aktivt i hverdagen, på arbejdspladsen og i sociale samenhænge. Vores crashkurser indeholder også lytteøvelser og læseøvelser, grammatisk korrekthed og korrekt udtale. Crashkurserne er normalt individuelle forløb, men vi tilbyder også crashkurser for små hold på 2-8 kursister.

 

Få en bedre udtale

Vil du gerne forbedre din udtale? Så tilbyder vi udtalekurser, som henvender sig til dig, der allerede taler lidt dansk. På kurset lærer du om principperne bag dansk udtale. Du bliver trænet i at tale dansk, som danskerne taler det. Vores udtalekurser tilbydes normalt som individuelle forløb, men kan også afholdes i grupper på 2-8 kursister.

 

Skriv bedre dansk

Vil du gerne blive bedre til at skrive på dansk? Dynamisk Dansk tilbyder skrivekurser, hvor du arbejder intensivt med at forbedre dine skriftlige færdigheder. Du lærer grammatisk korrekthed, udvider dit ordforråd og lærer at opbygge tekster. Du lærer også om formelt og uformelt sprogbrug på dansk. Kurset er særlig velegnet til dig, som ofte skriver breve og e-mails på dansk, når du er på arbejde. Vi tilbyder også danskkurser for danskere, som ønsker at genopfriske deres danskkundskaber. Det kan f.eks. være et kursus i at sætte korrekt komma.

 

Prøveforberede kurser

Ønsker du at tage Prøve i Dansk 3 eller Studieprøven? Hos Dynamisk Dansk tilbyder vi kurser, som forbereder dig på at tage en af de to officielle prøver i dansk. I de prøveforberedende kurser arbejder du som kursist med læseforståelse, skriftlig fremstilling, og du lærer forskellige former for mundtlig kommunikation.

Christina Aabo Mikkelsen