Er din uldhue miljøvenlig?

Ej, men kan det ikke være ligegyldigt – og kan en hue overhovedet være miljøvenlig? – Ja. Ja, det kan den. Hos Det Halve Kongerige har de bæredygtigt og funktionelt tøj. Her kan du købe din næste vinterhue hvis du både vil have noget der varmer ørerne og er godt for miljøet. Det er moderne at være autentisk. Og det hænger tæt sammen med miljøvenligt tøj.

Moden skal ikke bestemme

Moden har i mange år bestemt hvilket tøj du skal have på. Det er stort set det samme tøj du finder i butikkerne på strøget. Du har svært ved at finde tøj der fremhæver netop din personlighed – medmindre den passer ind i denne måneds mode. Når du købe efter moden må du hele tiden skifte roller og personlighed. Men hvem er du egentlig? Hvis du køber tøj der viser hvem du er, så vil du aldrig gå af mode. Du vil altid være dig.

Din hue har en funktion

I dag handler mode mere om funktion og holdninger end det handler om udseende. Vi lever i et velfærdssamfund som har råd til at tage ansvar. Og vi vil gerne tage ansvar for miljøet. Når du vælger hue, så er en uldhue et rigtig godt valg. I perioder var huer umoderne – og det var koldt for ørerne. Men nu skal dit tøj være funktionelt. Vi er blevet trætte af at fryse.

Uld sender et budskab

Når du vælge økologisk og bæredygtigt tøj, så viser du at du tænker på miljøet. Din nye hue af økologisk uld er meget bedre kvalitet, og du slipper for at fryse når frosten sætter ind. Uld er ekstremt slidstærkt og holder i mange år. Din nye hue er interessant fordi den fortæller historien om dig. Og det er dine værdier der gør at huen klæder dig.

admin