Fascinerende oplevelse med fisk og havdyr på Den Blå Planet

På Den Blå Planet ved Øresund i København kan børn og voksne få unikke og fascinerende oplevelser i mødet med fisk og havdyr fra hele verden. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med 20.000 fisk og dyr og 53 akvarier, som rummer i alt 7 millioner liter vand. Bygningens arkitektur er inspireret af en hvirvelstrøm og ligger ud til Øresund med vand til alle sider.

Oplev fascinerende hajer, piratfisk og en legesyg havodder

Under jeres besøg på Den Blå Planet vil I opleve tusindvis af dyr og flere hundrede arter, som lever i de flotte akvarier og anlæg. I Oceanet svømmer hammerhajer, muræner og rokker både over og under jer. I Regnskoven kan I møde piratfisk og dværgkrokodiller. I Det Kolde Vand kan I blandt andet møde den legesyge havodder. Langt mod nord kan I besøge søpapegøjen og møde havkatten med det helt specielle tandsæt. Koralrevet er et stort akvarium, hvor I kan opleve farvestrålende fisk. Det er muligt at få en eksklusiv, guidet rundvisning, hvor I kommer med bag kulisserne og oplever eksotiske fisk og dyr og får svar på, hvordan naturen har inspireret til den flotte arkitektur på Den Blå Planet. Kom også i nærkontakt med hajer og havoddere, når dyrepassere tager jer med på en tur om bag akvarieruden og ind i dyrenes anlæg, hvor I får mulighed for at aktivere dem og fodre dem.

Dyk med hajer – hvis I tør

Har I et dykkercertifikat, har I mulighed for at dykke med hajer en gang om måneden. I Oceanet kan I opleve de store hajer og hundredvis af andre smukke fisk helt tæt på, hvis I ellers har mod på det. Vi garanterer, at det bliver en helt unik oplevelse for livet. Medbring gerne et undervandskamera, så I kan forevige den fantastiske oplevelse. Sikkerheden er selvfølgelig i top, og I dykker under vejledning af to dygtige og erfarne erhvervsdykkere.  

Planlæg jeres tur til Den Blå Planet

På Den Blå Planets hjemmeside kan I følge med i de mange spændende aktiviteter, som finder sted. Det gør det nemmere at planlægge en tur med familie og venner, når I ved præcis, hvad der foregår på bestemte dage. Er I en familie, som skal holde en børnefødselsdag, så er det en helt særlig oplevelse at fejre dagen på Den Blå Planet. Skoletjenesten på Den Blå Planet tilbyder undervisning til skoleklasser, børnehaver, lærer- og pædagoguddannelser m.fl. Er I en virksomhed, som skal holde en konference eller event, eller ønsker I at holde et selskab, så er det muligt at holde store og små arrangementer i Den Blå Planets magiske omgivelser i samarbejdet med udviklingschef Nanna Vestegaard fra Meyers. Den Blå Planet tilbyder også temaaktiviteter, firmaudflugter og rundvisninger for grupper.

Restaurant med fantastisk udsigt over Øresund

Når sulten melder sig efter de mange fantastiske oplevelser med fisk og dyr, kan I bestille et dejligt måltid mad på Spisested ØST, som er restauranten på Den Blå Planet, mens I nyder den fantastiske udsigt over Øresund. På Den Blå Planet hjemmeside finder I en række praktiske informationer omkring adgangsforhold, åbningstider og priser. Vi tilbyder årskort, og tjek også vores rabatordninger.

admin