Gode råd til dig og dit værksted

Gode råd behøves ikke at være dyre, og derfor har vi i denne artikel samlet nogle forslag til dig, som skal starte eget mekanikerværksted. Det kan også være, at du allerede driver værksted og søger inspiration til, hvordan du kan optimere. Uanset hvad er det værd at læse de følgende tre råd.

Dækreoler til dækkene

Har dæk det med at ligge og flyde, og er det besværligt at samle dem op, fordi de skal vendes rundt først? Med dækreoler kan du komme dette problem til livs, og du kan samtidig spare en masse på pladsen, da de fylder i højden i stedet for bredden på værkstedet. Skab samtidig struktur ved at inddele de forskellige dæk i forskellige sektioner, så du altid ved, hvor du skal lede.

Bliv en del af en værkstedskæde

Selvom du har arvet værkstedet fra din far eller onkel og svoret aldrig at blive en del af en stor kæde, så er der faktisk mange fordele ved det. Selvom de tager en bid af kagen, så bliver du en del af et større setup, som kan garantere dig flere kunder, bedre leverandøraftaler og et velfungerende IT-system, som enhver kan finde ud af at bruge.

Giv hver kunde en god oplevelse

Når man har at gøre med værksteder, hvis succes er meget lokalt betonet, så er det de samme mennesker, som kommer igen hos dig. Derfor skal du fokusere på at give hver kunde en ekstraordinært god oplevelse, så de kommer igen og igen. Ellers står der helt sikkert en konkurrent klar til at samle op, hvor du slap.

admin