0

Gør dine udeområder mere tilgængelige og fleksible med terrasseoverdækning

Det danske klima er ikke særlig pålideligt – det ved de fleste, der har arrangeret en sommerfest, driver en fortovscafé eller har en forretning ved gågaden. Man kan desværre ikke kontrollere vejret, men man kan forberede sig på det meste. Med funktionel terrasseoverdækning behøver ”regn” ikke længere betyde ”lukket” og ”aflyst”.

Terrasseoverdækning kan løses på mange forskellige måder. Er du interesseret i at investere i permanent eller semipermanent overdækning, er det derfor næsten kun fantasien, der sætter grænserne.

Terrasseoverdækning kan være integreret eller fritstående. Det vil sige at den kan bygges ind i eksisterende bygninger eller stå frit for sig selv. Du kan få overdækningen med eller uden vægge, og væggene kan være permanente eller aftagelige.

Taget på overdækningen kan også konstrueres forskelligt. Det er populært at få løsningen lavet med glastag, så man ikke berøver området for lys. Du kan også få taget lavet med lameller, som kan roteres, så du kan justere hvor meget lys, der kommer i gennem.

Flot og elegant overdækning til terrasser og udeområder

Overdækning er relevant for både private og erhverv. Har du en stor dejlig have, hvor du gerne vil holde flere fester, er en terrasseoverdækning oplagt. Har du en café eller virksomhed med et udendørsområde, som bliver forsømt, kan du også få glæde af permanent overdækning.

Konstruktionen kan tilpasses alle forskellige byggestile, så din nye overdækning ikke stikker ud i miljøet. Løsningen kan også konstrueres i specialmål, så du får lige den størrelse, du har brug for.

Få mere ud af dine udendørsområder med permanent eller semipermanent overdækning. Dårligt vejr kan man sagtens planlægge sig ud af – og du vil få glæde af en permanent løsning i mange år fremover.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *