0

Guide: Gode råd til dig med hund

En pelset firbenet ven kræver rigtig meget tid og pleje, og der er både gode og dårlige måder at gøre tingene på. Det altoverskyggende råd er, at du allerede fra hvalpen er helt lille træner de vigtigste ting med den, så den får den nødvendige indlæring, der gør det til en god hund. Vi giver dig her gode råd med på vejen.

Klipper du selv? Så træn det fra start

Rigtig mange hunde bryder sig ikke om at blive klippet, og det er typisk fordi, at trimmerne larmer. Det er dog nødvendigt ind i mellem at klippe sin hund, og du kan komme et langt stykke ad vejen, hvis du lærer den fra hvalp, at klipperen ikke er farlig. Dertil skal du også bruge hundesakse, som du kan trimme hunden med omkring poter og øjne.

Lad den være sammen med andre hunde

Socialisering er et afgørende skridt på vejen mod at få en god og social hund, der kan finde ud af at være sammen med både mennesker og dyr. Den skal lære grænser, og det lærer den kun ved at være sammen med andre hunde og mennesker på kontinuerlig basis. Det er meget vigtigt, at du ikke bliver for overbeskyttende i en tidlig alder, da det kan skade hunden senere hen.

Vær klar på ansvaret

Du skal ikke få en hund, hvis du ikke har overskud i hverdagen. Du skal virkelig sidde og føle, at du keder dig og mangler en ven i dit liv, før det bliver en god beslutning. Det kræver meget arbejde, og det ikke bare at gå 3 ture med den dagligt. Det er et socialt væsen, der skal have kærlighed.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *