0

Hav udstyret i orden

Bygge- og anlægsbranchen er en hård branche at være i – især hvis ikke man har det rette udstyr til rådighed, for der er mange elementer, der både er tunge og besværlige at håndtere. Med en vakuumløfter kan du åbne op for en række anvendelsesmuligheder, der kan gøre arbejdet en hel del nemmere. En vakuumløfter som denne kan nemlig monteres på alle typer gravemaskiner, hvormed du kan udnytte dens løftekapacitet på op til 2000 kg. Den har en elektrisk drejemotor, der kan rotere det, der løftes, så du ikke skal besvære dig med det. Den virker ved, at den suger sig fast på det emne, du vælger, ved hjælp af et undertryk skabt af en motor, hvormed du altså med lethed kan håndtere meget tunge elementer, uden at slide på kroppen. Det giver mening, fordi det skaber bedre arbejdsforhold og en mere effektiv arbejdsgang. Vakuumløfterne findes i forskellige størrelser, så alt afhængigt af, hvilke håndteringsopgaver, du beskæftiger dig med, kan de forskellige være fordelagtige. Er du i tvivl om, hvilken, der vil være bedst til dit behov, kan de hjælpe dig inde hos asp-produkt.dk.

Hvorfor vælge en vakuumløfter fra asp-produkt.dk?

De har medarbejdernes sikkerhed i fokus i alle de produkter, de udvikler, så du er sikker på, at du får et produkt, der lever op til alle arbejdstilsynets krav og giver dine folk mulighed for en skånsom håndtering af de tunge elementer.

Du kan desuden læse mere om deres forskellige produkter i deres online produktkatalog eller finde endnu flere informationer i deres manualer og instruktionsbøger, der også er tilgængelige online – eller give dem et kald. For de vil gerne hjælpe og vejlede dig i dit køb, så du er sikker på, at du får et produkt, som du og dine medarbejdere bliver glade for.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *