Health-on.dk er dit online apotek

Health-on er et dansk registeret online apotek, der har base i det Københavnske, nærmere betegnet Dragør. De har været aktiv som danskernes fortrukne online apotek siden november år 2011. De har et klart mål om, at sikrer hver enkelt borger ikke kun i Danmark, men i hele Skandinavien en nem adgang til deres udvalg af sundhedsorienterede produkter inden for pleje, velvære og helse. 

Hvilke typer produkter forhandler de?

Health-on har et stort udvalg af produkter inden for plejostion samt helseprodukter. De har en klar mission om, at kunne yde den bedste service til deres kunder og tilbyde deres kunder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Derfor er deres udvalg på deres webshop heller ikke kæmpestort, men det skyldes at de kun forhandler kvalitetsprodukter og ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gør også deres kunder tilfredse og får dem til at vælge dem, som deres fortrukne online apotek i Danmark. 

De sælger bl.a. på deres webshop forskellige sæber, men også forskellige produkter helt uden sukker til de mange mennesker, der i dag går op i, at have en veltrænet krop. Selvom man skal have en veltrænet krop, kan man dog godt stadig få lækre velsmagende produkter og dem kan du bl.a. købe på Health-ons webshop.

De har en meget lav fragt i forhold til mange andre online apoteker på markedet fra kun 29 kroner. Du kan dog få fri fragt på deres webshop, hvis du handler for mere end 500 kroner. Det kan du hurtigt komme til, hvis du skal have fat i mere end en slags produkter eller et større antal af samme produkt. Derudover kan du spare 10 % på samtlige af deres produkter inde på deres webshop, hvis du bliver klubmedlem på deres side. Det vil ikke kun nu kunne spare dig for en masse penge på dine sæber og andre helseprodukter, men også fremadrettet og i fremtiden. 

Peter Hauvre