Hjælp til muskeltræthed

Er du glad for at bruge din krop, og dyrke sport, så har du sikkert prøvet at døje med mindre og irriterende skader. Skader og overbelastninger i knæet er for eksempel en meget hyppig ting for motionister. Kinesiologisk tape til knæ kan være en stor hjælp til dette problem. Kinesiologisk tape kan bruges til blandt andet knæskader, og er en god støtte uden at begrænse dine bevægelser. Det er en terapeutisk tape, som yder støtte, og mindsker smerter.

Løsere vævning afhjælper spændinger

Kinesiologisk tape til knæ har en løsere vævning end for eksempel almindelig sportstape, og er derformeget elastisk. De elastiske fibre kan hjælpe med at hele og forebygge skader og overbelastninger, ogde forbedrer blodgennemstrømning til det udsatte område. Tapen løfter huden lidt op, og derved bliverblodgennemstrømningen bedre, og er med til at tilføre med blod til det skadede eller sarte område.Dette gør at den kinesiologiske tape til knæ hjælper med til at det heler hurtigere og forebygger nyeskader.

En japansk opfindelse

Kinesiologisk tape til knæ er en japansk opfindelse, men i dag bliver det brugt i hele verden. Førhen vardet kun topatleter i den professionelle sportsverden, som brugte kinesiologi tape til deres knæ, blandtandet. I dag er det dog udbredt til normale motionister også, på grund af de mange positive resultater,som sportsstjernerne har haft.

Rådfør dig med din behandler

Kinesiologisk tape til knæ er derfor en rigtig god mulighed for dig, som har skader eller som ønsker atforebygge nye skader. Det er vigtigt at den kinesiologiske tape til knæ påsættes korrekt. Musklen skalvære udstrakt under påsætning, så det kommer rigtigt på. Hvis man er i tvivl om hvordan man brugerkinesiologisk tape til knæ, skal man altid kontakte sin behandler for hjælp.

admin