Køb billigt Royal Canin hundefoder hos simbasfoder.dk

Alle hunde – store som små, unge som gamle, hanhunde såvel som tæver – har brug for foder, som er specielt tilpasset deres alder, køn, race, størrelse og aktivitets niveau. Hver enkelt hun d har sine særlige behov, og det er din opgave som hundeejer at sætte dig ind i, præcis hvilket – og hvor meget – foder din hund skal have for at kunne føre en sund tilværelse på daglig basis. Fejlernæring hos hunde er desværre ikke noget sjældent syn i dagens Danmark – dyrlæger ser alt for ofte overvægtige hunde, hvis ejere (for det meste i den bedste mening) har fodret deres hund med foder, hvis næringsværdi er alt for høj i forhold til hundens størrelse og aktivitets niveau. Især ældre hunde er særligt udsat for fejlernæring, da de slet ikke har behov for at få tilført samme mængde energi gennem kosten som en yngre, mere aktiv, hund. Og er du i besiddelse af en drægtig eller diegivende tæve, er det vigtigt at være opmærksom på, at hun får tilført ekstra mineraler som for eksempel kalk samt andre nødvendige næringsstoffer, så hun ikke udvikler mangelsygdomme i drægtigheds- eller diegivnings perioden.

 

Hos simbasfoder.dk finder du det velansete og anerkendte mærke Royal Canin til favorable priser. Royal Canin udmærker sig derved, at mærket er leveringsdygtig i et meget bredt og varieret udvalg af specialiseret hundefoder, baseret på hundens type, alder, størrelse og andre særlige behov. Du finder foder, hvis sammensætning er tilpasset race og alder (for eksempel Royal Canin Golden Retriever Junior, som er specialtilpasset til hvalpe af racen Golden Retriver) og hundefoder til den overvægtige hund eller hunden, som er i fare for at udvikle overvægt (se Royal Canin Maxi Light).

 

Når du køber hundefoder fra Royal Canin i webshoppen hos simbasfoder.dk, sparer du mange penge i forhold til de fysiske butikker – og du får dine varer leveret til døren!

Astrid Pedersen