0

Opsætning af stald: Sådan bygger du den

Står du foran et stort byggeprojekt, hvor du skal have plads til din hest, eller søger du gode råd til inspiration til, hvordan du kan gøre stalden et bedre sted for din hest? Vi har i denne artikel fundet og samlet et par gode tips til dig, som gerne vil sikre hesten de absolut bedste levevilkår.

Hestebokse

Hvis du gerne vil have mange heste, bør du købe hestebokse, som er lavet på forhånd. Det er det billigste, og du får samtidig et design, som er speciallavet til, at man kan have heste i bygningen. Der vil være plads til alt det nødvendige, når du leder efter hestebokse til salg, og du bør lede et par forskellige steder for at finde den bedste pris. Forhør dig hos en specialist og fortæl om dine behov.

Høhække

Er du typen, som bare smider høet ind til din hest, så bør du overveje, om det ikke bedre kan betale sig at give dem hø i en høhæk. Herved vil høet nemlig ikke blive tilsmudset i diverse dårligdomme, som kommer på gulvet inde hos hesten, og hesten vil samtidig spise i en højde, som giver bedre mening i forhold til, hvor hovedet på hesten når.

Træpiller

Træpiller er et alternativ til hø som underlag i din boks, fordi de udfører samme funktion, men når du skal muge ud, har du en stor fordel. Urinen samler sig nemlig meget bedre i træpiller, som suger til sig og derved vokser i størrelse. Det gør det markant nemmere for dig, når du skal muge ud og fange det hele.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *