Pack2 er din partner, når du skal bruge papkasser

Har du en webshop eller en anden virksomhed, der udsender varer i papkasser til din kunder? Så er Pack2 din emballage partner. Her kan du finde alt du har brug for i emballage inklusiv et stort udvalg af papkasser.

Pack2 arbejder på at skabe Danmarks største online udvalg af standard emballage produkter og dette til meget hurtig levering. Mere edn 3000 emballageartikler kan virksomheden tilbyde. Dette er blandt andet tape, bølgepap, papkasser, kuverter, boblefolie, strækfilm, boblekuverter, pakkebånd og meget mere. Pack2 har hurtig levering af standard varer indenfor 24 til 72 timer, og langt de fleste varer har du dagen efter din bestilling.

Blandt udvalget af papkasser er en specifik webshopkasse. Disse er super til hurtig pakning, er enkle at lukke, hvilket gøres uden tape. En automatbund og limstrimmel gør det let. Kasserne, der er de mest anvendte forsendelseskasser i de førende europæiske webshops, fylder ikke meget på lageret og vejer ikke ret meget.

Sender du produkter til industrien anbefales det at benytte en standard papkasse. Dette er den mest almindelige papkasse på markedet, og findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter til alle behov. Papkassen har sammenstødende udvendige flige i top og bund og lukkes med tape, som du naturligvis også kan købes hos Pack2. Papkassen kan fås med 1-lag eller 2-lags bølgepap alt efter dine behov. Denne standard papkasse fås også som postoptimerede papkasse, der passer til Post Danmarks volumemål. Dette gør det let, nemt og enkelt at sende. Du skal så ikke længere bekymre dig om at tilpasse størrelse i forhold til porto prisen, og du ved på forhånd hvad dine udgifter ved forsendelsen er.

På Pack2.dk kan du også finde brugbare ting som gaveindpakning, der gør det let at ændre et almindeligt indkøb til en gave, du kan få paprør til de forsendelse af blandt andet dokumenter, posters, tegninger og tryk. Men også handsker og beskyttelse og en lang række andre varer i kategorien kontorforsyning. Naturligvis kan du også få pakkeborde og vægte, så du selv kan stå få optimale forhold til at pakke dine forsendelser.

Kenneth Kristensen