Royal canin hundefoder

Den lille firbenede, behårede fætter er menneskets bedste ven. Hunden bliver af mange mennesker betragtet som et medlem af familien på lige fod med de andre i husstanden. Præcis som vi mennesker har brug for den rette næring for at føle os godt tilpas, sunde og energiske, har hunden det også. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, om din hund lige nu får det rette foder til dens behov. Hundens foder skal gerne passe til dens race og livsstadie – alt efter, om den er hvalp eller senior, er der nemlig en tilpasset foder, som vil opfylde hundens næringsbehov på netop dette tidspunkt. Royal Canin har foder til alle hunderacer og stadier i hundens liv – lige fra hvalp til senior. Det gode ved at vælge Royal Canin er, at du er sikker på at få kvalitetsfoder til din hund – og menneskets bedste ven skal kun tilbydes det bedste af det bedste, hvis vi vil passe godt på den og have den i familien i mange år. 

Udvalget i Royal Canins sortiment byder på både slankende, immunforstærkende, allergidæmpende og pelsstyrkende produkter. Desuden kan du vælge foder specielt designet til din hunderace, så hvis du for eksempel er den heldige ejer af en beagle, boxer, chihuahua, labrador eller german shephard, ved du, at du giver den det rette foder til netop dens race. 

Hav også hundens alder in mente, når du vælger foder. Mens din bedste ven er hvalp, har den brug for helt særlig næring til at vokse sig stor og stærk. Her er Royal Canin hvalpefoder det rette produkt. 

Hundens vægt og størrelse er netop ikke ligegyldig, når det gælder hundefoder. Har du for eksempel en lille, voksen hund med tendens til overvægt, kan du købe Adult Mini Light Vådfoder, som er specielt sammensat til netop disse hunde og har et lavt kalorieindhold samt højt fiberindhold. Hvis din hund ikke er overvægtig, og du blot vil støtte dens sundhed, kan du vælge Adult Mini Beauty Vådfoder, som er tilsat fedtsyrer, der er gode for din hund. 

Signe Buchholtz