Sådan gør du din butik mere effektiv

Hvis du er ny til at drive butik, så har du helt sikkert også hurtigt fundet ud af, at det faktisk er ret krævende – og det er meget mere end at sælge det produkt eller give den service, som man brænder for. Du skal have styr på indkøb, salg, marketing, leverandører og meget mere, og det kan godt være en stor omvæltning. Vi kommer i denne artikel med gode råd til, hvordan du gør din butik mere effektiv.

Problemer med lagerlogistikken?

Hvis du ofte døjer med, at varer hober sig op, og du ikke har nogle steder at stille dem, så bør du kraftigt overveje warehousing, som typisk kan tilkøbes hos den virksomhed, der leverer varerne til jer. Warehousing er en smart måde at opbevare sine ting på, mens de venter på at blive solgt.

Simple Facebook-konkurrencer

Hvis du ikke gør dig så meget i marketing, så kan du faktisk nå rigtig langt med et enkelt Facebook-opslag, hvor man kan vinde en gratis ting. Folk er villige til at sætte deres navn i en kommentar for bare at få chancen for at vinde noget til et par hundrede kroner, og du får her en rigtig stor gevinst.

Sælg online

Det kan lyde lidt modstridende, hvis du gerne vil fokusere på salg i forretning, men du kan faktisk få markant bedre leverandøraftaler ved at sælge online, fordi dit salg typisk vil stige. Det kræver en stor investering til en start i hele setuppet, men på lang sigt vil det gavne forretningen økonomisk. Du sælger mere, og det bliver billigere for dig at producere. Alle led bliver billigere.

admin