0

Sådan implementerer du en hjertestarter korrekt

Flere og flere steder er der blevet implementeret hjertestartere rundt i det ganske land både indendørs og udendørs. En hjertestarter skal være tilgængelig hele døgnet (og året) rundt – ellers er den ikke til optimal hjælp. Derudover er det vigtigt, at hjertestarteren bliver opbevaret i et hjertestarterskab, så du sikrer en optimal ydeevne. Hvad er ellers vigtigt at huske? Læs mere om det her.

Et hjertestarterskab giver de bedste betingelser

Som nævnt er et hjertestarterskab meget vigtigt at huske, og det er der en særlig grund til. Et hjertestarterskab giver en let tilgængelighed, og så giver den en øget synlighed. Hjertestarterskabet er altså den helt optimale måde at opbevare hjertestarteren på. Kommer du til at stå i en nødsituation en dag, får du de bedste betingelser for at handle med et hjertestarterskab. 

Skal hjertestarterskabet være inde eller ude?

Der er forskellige ting at tage stilling til, hvad enten hjertestarteren skal hænges op indendørs eller udendørs. Skal den op indenfor, er det en god idé at sætte et udendørs hjertestarterskilt, så udefrakommende kan se, hvor de skal løbe hen. Placerer du den udendørs, er der højere krav til opbevaringen. Der skal nemlig tages forbehold for miljøet – regn, frost, blæst og sol.

Den korrekte forberedelse giver de bedste forudsætninger

Det er altså ikke bare a walk in the park at skulle implementere en hjertestarter, så den har optimal ydeevne. Der skal tages forbehold for, hvor den skal placeres, og hvordan den er allermest tilgængelig for alle 24/7/365. Der findes flere forskellige hjertestartere og hjertestarterskabe på markedet, der alle har hver deres fordele i forskellige miljøer. Giv dig tid til at undersøge, hvilken hjertestarter og hvilket hjertestarterskab, der er bedst for dig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *