Lejepapir og meget mere til din professionelle klinik

Hos Ekkomed.dk finder du alt hvad du har brug for til din praktiserende lægeklinik. Vi har en hel verden af udstyr, der både er professionelt og kvalitetstjekket. Vi er en af de foretrukne leverandører blandt mange læger i landet. Find alt, hvad du skal bruge til din klinik hos Ekkomed.dk allerede i dag.

Lejepapir til briksen

Det er vigtigt at have lejepapir af ordentlig kvalitet til din briks, som ikke brækker nemt eller er ubehageligt eller som krøller meget. Lejepapir kan også bruges til undersøgelseslejer og puslepladser foruden brikse. Lejepapiret består af et absorberende materiale, der kan suge diverse væsker til sig, så det ikke går i selve briksen. Lejepapiret fra Ekkomed.dk er derudover nemt at rulle ud, så patienten får en god og flydende oplevelse. Derudover er selve afrivningen af lejepapiret også en nem sag efter endt undersøgelse. Øg sikkerheden og trygheden med engangspapir såsom lejepapir i din klinik allerede i dag.

Forskellige typer lejepapir

Hos Ekkomed.dk finder du tre forskellige typer lejepapir. Vi har to forskellige slags lejepapir på 50 cm i bredden, der enten findes som perforeret eller uperforeret. Den sidste model er 59 cm i bredden. Alle tre varianter er højtabsorberende. Når du køber lejepapir fra Ekkomed.dk er du sikret både kvalitet og en god samt fair pris.

Alt i medicinsk udstyr

Har du brug for andre ting til klinikken end lejepapir, såsom injektionsnåle, håndsprit, medicinsk tape eller noget helt fjerde, så finder du det alt sammen samlet hos os. Du behøver altså kun at handle et enkelt sted for at få alle de ressourcer, du har brug for til din klinik. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag.

admin