Scene udstyr hos Sunstill

Sunstill ApS er kendte i branchen som forhandlere af sceneudstyr og scenepodier. Det er nogle af de bærende elementer i virksomheden, der har mere end 35 års erfaring. Sunstill forhandler deres eget mærke af scenepodier og sceneudstyr. Sortimentet af sceneudstyr indebærer alt fra motoriserede scener til sceneprodukter som drejescener og runde scener. Derudover forhandler Sunstill også tilbehør til scener. Det vil sige gelændere, transportvogne, scenestykker, podietrapper og meget andet til podier og scener. Fælles for alle produkterne er, at de er i god kvalitet og vil holde flere årtier.

Sunstill scenepodier

Sunstill forhandler alt, hvad du kan forestille dig inden for sceneudstyr og scenepodier. Om det er til musicalforestillinger på skoler, teaterforestillinger, foredragssale, arrangementer i kulturhuse, så er der det, du har brug for.

En langtidsinvestering

Når du investerer i Sunstills scenepodier eller sceneudstyr investerer du i kvalitetsprodukter, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Det er en langtidsinvestering. Der bliver nemlig stadig forhandlet tilbehør og reservedele til de scener, Sunstill solgte i 80’erne. Så længe scenerne bliver behandlet godt kan de altså anvendes i rigtig mange år.

Udstyr til podier og scener

Udover scenepodier forhandler Sunstill også udstyr og tilbehør. Du kan derfor købe alt fra ekstra benlængder, podietapper, hængsler og beslag, teater- og kullisehjul eller trappegelændere blandt mange andre ting i sortimentet. Der er et bredt udvalg af tilbehør og udstyr at finde hos Sunstill.dk.

Sunstill er specialister på området og med mere end 35 års erfaring, garanterer de en god service og produkter i den bedste kvalitet. De fagkyndige medarbejdere sidder altid klar med god rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det. Kontakt Sunstill på telefon +45 86 92 45 54, på mail info@sunstill.dk eller på kontaktformularen på sunstill.dk.

admin