Professionelle produkter til behandlere

Leder du efter en akupunktur shop? Hos acupunctureshop.com finder du en lang række produkter, og i særlig grad produkter relateret til akupunktur. Der er imidlertid en masse forskellige produkter rettet mod behandlere generelt – dette gælder behandlerede indenfor zoneterapi, fysioterapi, kosmetologer m.m. Acupunctureshop.com’s målgruppe er altså de professionelle behandlere, der er på udkig efter et stort og kvalitetsfuldt sortiment af professionelt behandlerudstyr. Her kommer en gennemgang af nogle af de produkter, du finder på siden.

Akupunkturnåle

En af de produktkategorier, du finder på Acupunctureshop.com er akupunkturnåle og akupunkturudstyr. Shoppen har omkring hele 10 millioner nåle på lager, så du kan som behandler med garanti finde de nåle, der passer perfekt til dit og dit behandlingsarbejde. Blandt sortimentet finder du mange forskellige typer af akupunkturnåle – blandt andre nåle med plastikhåndtag og nåle med snoet kobberhåndtag. Et af produkterne er CAIR Super Silicon akupunkurnåle, der er en nål, som Acupunctureshop.com har designet og udviklet. CAIR er den dag i dag et af de mest solgte produkter på markedet, når det kommer til akupunkturnåle, da disse er i meget høj kvalitet.

Brikse og behandlerlejer

En anden produktkategori hos Acupunctureshop.com er de elektriske brikse og forskellige typer behandlerlejer. Blandt produkterne i kategorien finder du mærket Lojer, som producerer populære behandlerbrikse. Disse brikse kan skræddersys netop dine behov. Med en briks fra Lojer er du sikret en top-professionel løsning. Lojer Capre er en af de brikse, hvor man virkelig mærker fornyet behandlerglæde. Acupunctureshop.com sælger ligeledes brikse specifikt målrettet kiropraktorer, og disse er af højeste kvalitet. Briksene fra ErgoStyle er kendte indenfor denne behandlingsverden, og med en sådan briks løses alle de behov, som en kiropraktor måtte have. 

Litteratur

På Acupuctureshop.com finder du ligeledes et udvalg af spændende litteratur omkring akupunktur. Der er ligeledes dvd’er og plakater, som du kan få gavn af som behandler. Store anatomiplakater kan hjælpe dig med at genopfriske viden om kroppen i det daglige.

Alberte Christiansen