0

3 gode gaveønsker til dig, der skal flytte hjemmefra

Hvis du langt om længe har taget beslutningen om at flytte hjemmefra, er der pludselig mange ting, der skal ordnes. Ikke alene skal du måske ud at kigge på et hav af lejligheder, takke ja, skaffe 30.000 kroner til et indskud og pakke alt dit habengut ned – nej, du skal også pludselig have skaffet alle de ting, man skal bruge for at flytte hjemmefra. Ting, du måske tog for givet før. Men så er det godt, at der findes fødselsdage og juleaften. Det er nemlig en oplagt mulighed for at ønske sig de ting, du ikke har i forvejen. Alt det, du ikke gider bruge penge på. Du får tre tips her.

Stegepander og grydesæt

Pander og gryder er væsentlige redskaber i et køkken – hvis du da kan lide varm mad. Et godt grydesæt kan være halvdyrt, så derfor det med fordel stå øverst på din gaveliste. Et sæt indeholder typisk et par gryder og en kasserolle med låg, så du kan tilberede kartofler, lave sovs og koge pasta. Husk også at ønske dig en stegepande – gerne en med nonstick-belægning.

En sofa

I den lidt dyrere ende finder vi møblet over alle møbler – nemlig sofaen. Som ung på SU, der lige har smidt en masse penge i et depositum, er det ikke sikkert, kontoen svømmer i penge. Men en sofa skal du have. Derfor: Ønsk dig den! Hvis den er udenfor gavebudget, kan du eventuelt ønske dig gavekort til IKEA, Ilva eller lignende. Så kan du selv spæde til, hvis der mangler lidt.

Håndklæder

Mange glemmer, at håndklæder ikke er fast inventar i en ny lejlighed. Det skal man selv købe. Og gode håndklæder er dyre. Især, hvis man vil have mere end ét. Det perfekte gaveønske, der typisk ligger indenfor gavebudgettet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *