Få Epoxy gulve i dit hjem eller din virksomhed!

Hos Vestbjerg Epoxygulve hjælper vi dig med dit nye gulv. Vi er eksperter inden for gulvløsninger, og vi har specialiseret os i særligt Epoxy gulv. Dette er en overfladebehandling med epoxy polyurethan, som vi klarer for dig – hurtigt og professionelt! Vi har mulighed for at lægge gulv hos både private, virksomheder, institutioner og lignende. Vores kunder er altså alle, der har brug for et stærkt og holdbart gulv, som bliver lagt af professionelle. 

Epoxy er branchens stærkeste gulv! Faktisk er det hele tre gange stærkere end beton, og det holder i utrolig lang tid. Belægningen består af 2-3 lag og giver et meget hårdt og solidt resultat. Men der findes flere fordele ved epoxy gulve end blot hårdheden. Gulvet er enormt enkelt at rengøre, og vedligehold kræver kun en minimal indsats. Samtidig er det skridsikkert. Disse egenskaber gør, at gulvet særligt anvendes på steder, hvor gulvet bliver udsat for meget daglig slid i form af tunge maskiner eller lignende. Derfor er gulvene blevet meget populære i industrien, på fabrikker, på værksteder og i garager, i landbruget osv. Men det betyder ikke, at epoxy gulve ikke også med fordel kan bruges i private hjem.

Epoxy gulve giver et flot, glat og enkelt resultat med en ensartet overflade. Der er mulighed for at vælge lige den farve, der passer til dine behov og ønsker. Gulvene findes nemlig i et utal af farvevarianter. På hjemmesiden kan du læse mere om epoxy gulve og brugen af disse. Du er også altid velkommen til at kontakte os hos Vestbjerg Epoxygulve, hvis du har nogen spørgsmål. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver dig råd og vejledning omkring, hvilken løsning du skal vælge.

Vores arbejde er selvfølgelig altid professionelt og af høj kvalitet. Så kontakt os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med dine nye gulve!

Maria Laugesen