0

Få styr på sikkerheden i dit hjem med nye låsecylindre til dine døre

Det er vigtigt at vedligeholde sikkerheden i vores hjem løbende. For eksempel kan det være en god idé at tjekke, om ens låsecylindre i hoveddøre og eventuelle terrassedøre trænger til en udskiftning. Låsecylindre bliver nemlig slidt med årene, og teknologien bag udvikler sig også.

Når man sikrer sit hjem, gælder det i høj grad om adgangspunkterne, det vil sige døre og vinduer. Her handler det om at gøre det så besværligt som muligt at tiltvinge sig adgang, og det gør du blandt andet ved at sørge for at låsemekanismerne er opdaterede og velfungerende.

En anden grund til at skifte låsecylindrene i din dør kan være, at du ønsker at bruge den samme nøgle til flere døre. I så fald kan du få lavet nye låsecylindre til de døre, du har i tankerne.

Det kan også være at dit hus er af ældre dato og derfor har gamle døre, som måske fungerer fint, men trænger til en sikkerhedsmæssig opdatering. Så kan du få undersøgt, om det er muligt at skifte låsecylinderen i stedet for hele døren, og spare en bunke penge.

Sikr dit hjem med de rette låsecylindre og døre

Når du skal tyverisikre dit hjem, skal du altså starte med døre og vinduer. Faktisk er det oftere terrassedøren end hoveddøren, tyvene benytter sig af, og det har noget at gøre med, at den ofte er dårligere sikret end hoveddøren. Få derfor undersøgt, om eventuelle kælder- og terrassedøre kan sikres bedre.

Det er også en god idé at installere låse i vinduer i stueetagen eller ved altaner og brandtrapper. Disse vinduer er nemlig ofte nemme at komme til, og lettere at åbne udefra end en almindelig hoveddør. Det vil overraske de fleste, hvor små vinduer en tyv kan finde på at benytte sig af, så sørg for at sikre alle dine vinduer grundigt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *