0

Gør din passion til dit job

Drømmer du også om at inspirere andre, dyrke dit eget velvære og gøre en karriere ud af din passion? Så er jobbet som træner noget for dig. Jobbet som træner findes i flere afskygninger, ex et job som instruktør, og der findes dertil forskellige uddannelsesforløb.

En uddannelse der placerer dig blandt de øverste i branchen, er en fitness uddannelse, hvor du bliver fitnessinstruktør. Derefter følger et nyt niveau i uddannelse, som du kan tage for at blive personlig træner.

Med en fitness uddannelse bliver du ansigtet udadtil i et fitnesscenter. Du vil gennem uddannelsesforløbet derfor også modtage lektioner, der fokuserer på rollen som ambassadør, kommunikation og etik. På denne måde kan du med troværdighed påtage dig ansvaret som ansigtet udadtil.

Bliv træner for dit og andres bedste

Det eneste adgangskrav er træningserfaring – resten vil du lære under uddannelsen. Når du har endt uddannelsesforløbet, vil du modtage en international certificering af dine evner.

Denne uddannelse er både for dig, som ønsker at være selvstændig, arbejde på deltid eller have det som en fuldtidsbeskæftigelse.

Du kan vælge et akademi, der er førende indenfor branchen og dermed få en garanti for, at du er up to date og du får videregivet den nødvendige viden.

Du vil modtage en komplet sammensætning af moduler, der lader sig gennemgå niveauet som fitnessinstruktør og herefter personlig træner. Herigennem får du alle de redskaber, som du får brug for, når du skal have succes i dit foretagende.

Undersøg dine muligheder for at tage en fitness uddannelse allerede i dag. Del din glæde for fitness, ernæring og velvære med de mennesker, der mangler motivation. Din motivation smitter, og dine kommende klienter vil være dig evigt taknemmelig for din indsats.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *