0

Gør hverdagen grønnere og sundere med en firmafrugtordning

De fleste kender de der lange arbejdsdage, der virkelig trækker ud. Henad eftermiddagen er koncentrationen lav, og det kan være fristende at booste energien med en hurtig snack. Valget falder desværre ofte på noget usundt, for eksempel kage, chips eller sodavand. Men med en firmafrugtordning er det nemmere at tage et sundere valg.

Firmafrugt er friske frugtkurve, som leveres lige til døren. På den måde kan du hjælpe dine medarbejdere til at få de seks stykker frugt og grønt, som det anbefales at man spiser hver dag. Det kan være en udfordring at nå det i en travl hverdag, hvor de færreste har plads til en hel kurvfuld frugt i tasken.

Med en frugtordning kan du være med til at øge trivslen på din arbejdsplads, både fordi du skabere et sundere samarbejdsgrundlag, og fordi du viser dine medarbejdere, at du ønsker dem det bedste.

Den grønne kurv kan blive et sundt samlingspunkt i pauserne, til møderne eller bare når den lille snacksult uundgåeligt melder sig.

Tilpas din frugtordning til arbejdspladsens behov

Frugtordningen er nem at tilpasse til arbejdspladsens behov. Du beslutter nemlig selv, hvilke og hvor mange dage, der skal leveres frugt. Dette kan til enhver tid ændres. Der kan også tilvælges diverse ordninger, for eksempel snacks i form af nødder og grønt, som mætter lidt længere end frugten. Det kan være en fordel på de dage, hvor møderne virkelig trækker ud.

Du kan også vælge at din ordning skal være 100 % økologisk. Det er en god mulighed for at vise, at din virksomhed går op i hvilket aftryk, den sætter på verden.

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på lækker og frisk frugt leveret lige til døren.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *