Sådan gør du dine gaver mere personlige

Har du en fødselsdag lige rundt om hjørnet, hvor du virkelig ønsker at gøre indtryk? Så skal du have arbejdshandskerne på, og finde dit mest inspirerende outfit frem. Du skal nemlig til at tænke ud af boksen, hvis du gerne vil overrække en mere personlig gave. Uanset om det er en gave til din veninde, din far eller din bedstemor, så vil personen helt sikkert sætte pris på den energi og betænksomhed, som ligger bag gaven.

Giv noget personligt

Noget personligt siger du? Det lyder langt nemmere, end det egentlig er at finde en personlig gave. Gaven skal sige noget om den person, som modtager den. Den kan også sige noget om jeres forhold til hinanden. For at finde en personlig gave, så skal du virkelig gå i tænkebokse og over, om du har overhørt personen tale om noget de virkelig god kunne tænke sig. Og det skal altså ikke være på ønskelisten.

Pak selv ind

Hvis du ikke kan komme i tanke om noget personligt at købe, så kan gavens udtryk gøre underværker. Pak den smukt ind, så den gør indtryk. I stedet for at det er kasseassistenten i tøjbutikken der pakker ind, så find selv noget smukt papir, pynt og bånd.

Lav dine egne kort

Der er ikke noget mere personligt end et lille sødt kort, som indeholde en masse rosende ord. Du kan endda let lave det selv. Det skal ikke meget til at lave et fint kort ved hjælp af noget karton, lim og en saks. Hvis du gerne vil imponere lidt mere, så bør du helt sikkert prøve kræfter med lidt embossing. Det giver nogle rigtig fine mønstre i kartonet.

admin