Varmeposer som smertelindrende redskab

Som fysioterapeut, kiropraktor, eller anden form for behandler, oplever du sikkert tit, at patienter kommer ind med muskelsmerter både det ene og det andet sted. I dag er der mange redskaber, der effektivt kan hjælpe med at dulme smerterne. Varmeposer er eksempelvis et godt redskab til at lindre dine patienters smerter. Man ser helst at muskelsmerter bliver behandlet, da smerterne kan have en negativ indflydelse på patienters liv. Det kan både betyde nedsat søvnkvalitet, men i sidste ende også nedsat livskvalitet. Med varmeposer kan patienter nyde en mere smertefri hverdag.

Brug dine varmeposer igen og igen

Hvis du er på jagt efter varmeposer så tag et kig på udvalget hos YourCare. Der finder du nemlig genanvendelige varmeposer, som tilmed også er multifunktionelle. De kan nemlig bruges som både varmeposer og kuldeposer. Hvis du på klinikken både tilbyder koldterapi og varmebehandling, anbefaler YourCare dog, at du adskiller poserne, så der bruges de samme til kuldebehandlingerne og de samme til varmebehandlingerne. Med sådan en opdeling kan du nemlig få en forbedret levetid på poserne. På siden kan du vælge mellem to størrelser af varmeposer, en mini og en medium, så man kan tilpasse til det beskadigede område. Varmeposer har den effekt, at de løsner op for muskelspændinger gennem en lokal stimulation af patientens blodcirkulation.

En erfaren forhandler

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister i deres fag, så hos dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine klienter såsom varmeposer og et væld af andre smertelindrende produkter.

admin