0

Et år som din unge voksne aldrig vil glemme

I de unge år søger flere teenagere og unge voksne ud fra deres hjemstavn og faste rammer for at finde nye udfordringer, venskaber, samarbejder og fagligheder, som de kan bruge som grundlag for videre udvikling.

En særlig institution som har fokus på netop dette og som tiltrækker de unge mennesker er efterskolen. Ånden bag efterskolelivet er at skabe et sted, hvor alle elever er ligeværdige medlemmer af et fællesskab, hvor undervisere deler med dem et fælles ansvar for at skabe et rum, hvor alle synes, at det er rart at være.

De fleste efterskoler tilbyder forskellige specialiserede valgfag, som de unge kan have ved siden af de normale fag, hvormed de lærer forskellige discipliner og kan dygtiggøre sig.

Er din unge eksempelvis interesseret i teater og dans, eller ønsker at udvikle en interesse for dette kunstfelt? Så er en drama efterskole måske dét, som de bør vælge.

Undervisning i forskellige genre og discipliner

På en dramaefterskole er drama-linjen både en danse- og teaterlinje. Man kan vælge fra forløb til forløb, om man ønsker at danse eller lave teater. Der vil også være samarbejder om fælles projekter, hvor man laver teaterkoncerter, mindre forestillinger og andre shows med eksempelvis musiklinjen.

Det er lige godt, om du er nybegynder eller har danset eller lavet teater i mange år før, for der er plads til alle, der har lyst til at tage udfordringen op. I vil også få besøg af uddannede skuespillere, som kommer og giver tips og tricks gennem undervisning i forskellige genre.

I vil komme forbi mange forskellige dansegenre og teaterdiscipliner så som improvisation, performance, teknik, scene, kostume og meget mere. Derfor kan du komme som nybegynder og stadigt dygtiggøre dig uden problemer – det bliver der taget højde for.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *