Hundefoder fra Royal Canin os Simbas Foder

Enhver hundeejer ønsker at give sin hund det bedste af det bedste – men desværre er ikke alle hundeejere 100% klar over, hvad det bedste for deres hund i virkeligheden er. Derfor ender mange hunde med at være overvægtige eller på anden måde fejl ernærede, med diverse lidelser og mangel sygdomme til følge.Ganske som mennesker er hunde følsomme over for, hvad de indtager af føde, men til forskel fra mennesker kan hunde ikke udtrykke deres behov i ord, eller selv gå ned og købe ind. Det er derfor dit ansvar som hundeejer at sørge for, at din bedste ven får den næring, der passer til den.

 

Der er mange hensyn at tage, når man skal vælge det rette foder til sin hund. Faktorer som hundens race, alder, køn, vægt og aktivitets niveau spiller alle ind, når det handler om at sammen sætte den rette diæt. En hvalp vil have brug for andre næringsstoffer end en senior hund, som typisk ikke har brug for så megen energi til at vokse og lege, men skal bruge tilskud til styrkelse af fordøjelse, muskler og led, så den ikke udvikler inflammationstilstande som for eksempel gigt. En diegivende tæve vil have brug for ekstra mineraler og vitaminer til at kompensere for de næringsstoffer, hun giver videre til hvalpene, og en jagthund, som er mere aktiv end en sofaløve som for eksempel en Basset Hound, skal bruge et andet kvantum foder for at holde aktivitets niveauet vedlige.

 

Hos Simbas Foder finder du i vores online shop et stort udvalg af hundefoder fra kendte og velansete producenter. Blandt de mærker, vi fører i webshoppen, er Royal Canin, som er anbefalet af de fleste dyrlæger og andre eksperter. Hundefoder serien fra Royal Canin udmærker sig ved at indeholde foder specielt tilpasset enkelte typer af hunde. Til forskel fra generisk hvalpefoder, er hvalpefoder fra Royal Canin tilpasset hvalpe fra bestemte hunderacer, da alle hvalpe har forskellige behov – en Golden Retriever hvalp har markant anderledes behov end en Chihuahua hvalp. I hvalpe serien findes foder til i alt 15 forskellige hunderacer, heriblandt de mest almindelige, for eksempel fransk bull dog, gravhund, labrador retriever, schæfer, mops og rottweiler.

 

Royal Canin hundefoder er ikke udelukkende tilpasset race, men også alder og generel sundheds tilstand. Neutraliserede hunde har typisk et andet stofskifte end deres intakte med-hunde, og hunde, som skal ud af overvægt,vil have brug for et light-produkt. Og du finder det hele til super priser hos simbasfoder.dk

 

Astrid Pedersen